ABOUT ME

Annyeonghaseyo ^^

My name is Silfia Desi Anggraini, you can call me Silfi. Actually, I like when my friends call me ‘Chil’.😀

Bangapseumnida.

Just an ordinary girl, but I love something that an extraordinary.

December, 93line.

Currently studying at Nursing Faculty, Airlangga University, Surabaya.

I’m Moslem.

A writer, reader and listener.

One of a kind.

Simple.

Down to earth.

Nurse future.

Wanna be a scenario writer too. (sebenernya saya nggak pernah serius pengen jadi penulis, ya cuma hobi aja because it’s not my first future dream :D)

Most of all my life is colorful.

Random girl who loves food a lot. Obsessed to be a food blogger, but failed😀

Leaders biased, EXO’s Ultimate Leader Kim Suho & HV’s Angelic Leader Yooara.

I like Korea. I like Kpop. BUT I LOVE INDONESIA VERY MUCH.

Okay, this is a little introduce from me.

Contact me at Facebook | Twitter

Or visit my Tumblr.

Drop your introduction into comment box, and let’s be friend! Gamsahabnida ^^

16 thoughts on “ABOUT ME

  1. annyeong eonni!
    aku suka banget sama poster-poster yang eonni buat. tapi maaf banget belum sempet baca ff-nya *kabur! takut ditendang author*😀
    wah eon, sepertinya kita juga punya kesamaan bias nih. aku juga suka Taemin oppa sama Sungmin oppa. mereka sama-sama cute sih >///< hehehe.
    maaf ya kalo kesannya aku SKSD banget. tapi salam kenal ya eon!🙂

  2. annyeong eonnie’-‘)/ ai imnida ‘3’ aku suka mampir ke blog ini gara gara ada fanfic suho ara dan mungkin cuman satusatunya yang ada ._. aku sukaaaaaaa banget sama pairing suho ara garagara baca foic eonni._. maka dari itu cepet lanjut ya fanficnya eonni hehehehe😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s